Hoofdpagina

BraziliŽ is een land wat vrijwel alles te bieden heeft voor uw vakantie. De laatste jaren is BraziliŽ enorm populair aan worden om deze redenen. Of u nou natuur of cultuur wilt zien, wilt sporten, feesten of juist lekker op het strand wilt liggen, in BraziliŽ is dit allemaal mogelijk.

BraziliŽ heeft een aantal zeer interessante steden welke absoluut de moeite waard zijn om te bekijken. Neem nou Rio de Janeiro, Foz do IguaÁu, Salvador en de toeristische plaatsen Fortaleza, Natal en Recife.

Vergeet natuurlijk ook niet de grootste rivier van de wereld die dwars door BraziliŽ heen loopt; de Amazone. In dit natuurgebied zijn ontelbare soorten flora en fauna te ontdekken en kunt u de mooiste wandelingen en excursies maken.

De reizen naar deze landen worden steeds goedkoper en ook de verblijfskosten ter plaatse vallen erg mee vergeleken met hier in Nederland.

Wij hebben op deze site voor u geprobeerd een zo duidelijk en uitgebreid mogelijk beeld te schetsen met informatie die u nodig zou kunnen hebben voor een kort of lang verblijf in BraziliŽ. Wanneer u op deze site nog bepaalde onderdelen mist horen wij dat graag van u. Wij zullen ons uiterste best doen om dit aan de site toe te voegen wanneer wij hier zelf de informatie van weten en anders zullen wij dit voor u proberen uit te zoeken.

Veel voorpret met het zoeken van informatie en voorbereidingen van uw vakantie.