Hoofdpagina

Mallorca, één van de vele bekende eilanden die bij Spanje horen. Altijd al een zeer bekende en geliefde plek bij veel vakantiegangers. Het eiland maakt deel uit van de Balearen. Het eiland is met een totale oppervlakte van meer dan 3500 km2 redelijk groot. Het ligt ongeveer 250 km van Barcelona verwijderd.

Het eiland is goed bereikbaar met het vliegtuig. Bijna dagelijks vertrekken er vliegtuigen van Schiphol. Het wordt veel aangeboden door reisorganisaties waardoor de concurrentie groot is en de prijzen relatief laag zijn.

De meeste personen gaan naar Mallorca om lekker te genieten en relaxen in het hotel, van het strand en het lekkere weer. Dit moet u ook absoluut doen. Maar omdat Mallorca zoveel meer te bieden heeft dan alleen dit hebben wij deze website gemaakt. Lees eens een aantal excursies door en andere onderdelen van de website. Hier zullen ongetwijfeld dingen tussen staan welke u zeer zullen aanspreken en ook de moeite waard zijn om te ondernemen tijdens uw bezoek aan Mallorca.

Wij hebben deze website met zorg voor u samengesteld. Het kan gebeuren dat er onjuistheden in staan of dat wij belangrijke zaken niet beschreven hebben. Mocht dit zo zijn zouden wij dat graag via het contactformulier van u vernemen.