Hoofdpagina

AustralieAustraliŽ down under! Het land van de kangoeroes, adrenaline, de Ďno worriesí mentaliteit en de backpackers. Een van de zonnige favoriete bestemmingen om vakantie te vieren op wat voor manier dan ook. En dat kun je op heel veel manieren doen. Feesten aan de oostkust, backpacken, de outback intrekken en kamperen onder een heldere sterrenhemel in je swag, bergen beklimmen, wandelingen maken in  tropische regenwouden, zwemmen met dolfijnen of haaien en ga zo maar door. Genoeg manieren om adrenaline op te pompen dus.

De natuur is wild, divers, ziet er lief en onschuldig uit, maar kan dodelijk gevaarlijk zijn. Maar wie goed oplet en een paar basis voorzorgsmaatregelen neemt heeft helemaal niets te vrezen.

Elk gedeelte van AustraliŽ heeft zijn eigen kenmerken en eigen landschap. De oostkust is het populairste gebied onder reizigers, gevolgd door het zuidelijke gedeelte tussen Sydney en Aidelaide en natuurlijk de Alice Springs en Ayers Rock in de outback. Het tropische noorden en vooral de westkust van AustraliŽ is volgens velen het onaangeroerde gedeelte van dit continent. Bij uitstek geschikt voor de echte natuurliefhebber.

Wij hopen u met deze website een flinke hoeveelheid informatie te kunnen bieden. Natuurlijk is het onmogelijk om alles erop te hebben waar iedereen naar op zoek is. Mochten er bepaalde onderwerpen zijn die u mist, laat het ons dan weten. Wij zullen dan proberen om dit alsnog op de site te plaatsen!