Hoofdpagina

Turkije is een schitterende vakantiebestemming voor iedereen die niet te lang in het vliegtuig wil zitten en toch wil genieten van lekker zonnig weer in een land met vele mogelijkheden.

De meest bekende bestemmingen in Turkije zijn: Alanya, Istanbul, Bodrum, etc... maar er zijn veel plekken in Turkije die zeker de moeite waard zijn om te bekijken. De binnenlanden zijn nog volledig ongerept, u ziet de bevolking nog alles op traditionele wijze doen, heel anders dan de moderne badplaatsen. De Zwarte Zee kust en AnatoliŽ zijn plekken zoals hierboven beschreven.

Verder is Turkije een heerlijk vakantieland door de vriendelijke bevolking, het zeer aangename klimaat, de toch nog steeds gunstige prijzen, het lekkere eten, de mooie stranden, enz...

Wij hebben geprobeerd een zo compleet mogelijke pagina Turkije online te brengen. Deze site richt zich op vakantiegangers die voor de eerste keer naar Turkije gaan maar ook voor alle anderen die informatie over Turkije zoeken. Vragen kunt u altijd in ons forum stellen of door een mailtje te sturen d.m.v. het contactformulier.

Heel veel plezier tijdens de voorbereidingen van uw vakantie en een goede reis!