Hoofdpagina

TsjechiŽ is een land in midden Europa wat de laatste 10 jaar een enorme groei in het toerisme heeft meegemaakt. Zeer veel mensen zijn hier in de zomer al naar een camping geweest of in de winter lekker op wintersport gegaan. Tevens bezit het land de prachtige hoofdstad Praag wat een zeer populaire stad is voor een stedentrip.

Het land bezit een schitterende natuur, veel groen en bergen. Voor wandelaars en fietsers is het zeer geschikt. U kunt dagen wandelen in de bossen zonder ook maar iemand tegen te hoeven komen.

De prijzen zijn in TsjechiŽ nog relatief laag. De meeste producten zijn door het hele land goedkoper dan bij ons in Nederland en BelgiŽ met uitzondering van Praag. Hier zijn de prijzen gewoon westers. Uit eten gaan is iets wat absoluut is aan te raden. Het eten is goed en de prijzen liggen hier nog erg laag mee.

Wij hebben voor u geprobeerd een website samen te stellen met zoveel mogelijk nuttige informatie en tips over TsjechiŽ welke u kunt gebruiken bij de voorbereidingen of tijdens uw vakantie. Mocht u nog informatie missen kunt u altijd een mailtje sturen via het contactformulier of in het forum een berichtje plaatsen.