Hoofdpagina

Tenerife is een eiland en hoort bij Spanje. Het maakt deel uit van de Canarische eilanden en is daar meteen het grootste en meest tropische eiland van. Zodra u Tenerife in het zicht krijgt is het eerste wat u opvalt de Pico del Teide, een vulkaan van 3718 meter hoog en daarmee meteen de hoogste van volledig Spanje.

Het eiland staat bekend om het mooie weer, de schitterende badplaatsen en het landschap. Het noorden van het eiland is net een grote tuin met vele soorten bomen, planten en bloemen. Het zuiden van Tenerife is wat droger, maar zeker een bezoek waard.

Sinds lange tijd is Tenerife een zeer populaire vakantiebestemming. Nog steeds is dit zo en wanneer u hier voor een paar dagen bent geweest zult u ook absoluut direct begrijpen waarom dit zo is.

Wij hebben deze website met veel zorg gemaakt. Desondanks kunnen er dingen in staan welke onjuist zijn. Ook kan het zijn dat u van mening bent dat er nog een aantal essentieele onderdelen bij moeten komen op de site. Wanneer u dit vind kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen via het contactformulier op de website.