Hoofdpagina

Ayubowan! (Dat u nog lang moge leven) Is de standaard Singalese begroeting in Sri Lanka. Sri Lanka is een land dat de laatste jaren steeds populairder aan het worden is bij de Nederlandse en Belgische vakantieganger. Het land is een eiland gelegen ten zuidoosten van India.

Sri Lanka is een paradijs voor menig toerist met een enorme hoeveelheid aan attracties en bezienswaardigheden. Hierbij kunt u denken aan mooie stranden, oude cultuurrijke steden, bergen, schitterende natuur met een grote verscheidenheid aan flora en fauna en een lachende en vriendelijke bevolking.

Wij hebben voor u geprobeerd om op deze site een compleet aanbod aan informatie neer te zetten die u kunt gebruiken bij de voorbereiding van uw reis naar dit schitterende eiland. Mocht u op zoek zijn naar specifieke informatie over Sri Lanka en deze hier niet kunnen terugvinden kunt u een bericht plaatsen op ons forum of een mailtje sturen via het contactformulier. Heel veel plezier tijdens de voorbereiding van de reis en een prettige vakantie gewenst!