Hoofdpagina

Praag, een stad met vele mogelijkheden. De hoofdstad van het steeds Westers wordende TsjechiŽ als populairste vakantieland in Oost Europa. Een paar toonbeelden van de stad zijn natuurlijk de Karelsbrug en de burcht (Hradcany) op de achtergrond wat een enorme impact heeft op veel toeristen. Bijna de hele binnenstad is door de Unesco uitgeroepen tot werelderfgoed.

 

Naast deze indrukwekkende bezienswaardigheden beschikt Praag over nog veel meer interessante onderdelen. Lekker eten en drinken, goedkoop, musea/kunst, winkelen en zeer indrukwekkende gebouwen. De vriendelijkheid van de mensen is enorm. Ze zijn altijd bereid u te helpen bij vragen en staan voor u klaar.

 

Veel personen kiezen ervoor om Praag als stedentrip te boeken, anderen combineren dit met een vakantie in Tsjechie. Wij zijn van mening dat u toch wel drie dagen moet uittrekken om belangrijke / interessante bezienswaardigheden van deze stad te ontdekken.

 

Ons doel van deze website is u te informeren voor een bezoek aan Praag. Wij hebben van de meest belangrijke zaken een beschrijving geschreven. Heeft u het idee iets te missen of bent u van mening dat u onjuistheden tegen bent gekomen kunt u dit laten weten via het contact formulier.