Hoofdpagina

KroatiŽ is een land wat de laatste jaren een zeer grote opmars heeft gemaakt bij de Nederlandse toerist. Het land is populairder dan ooit. Mede door de afstand die nog goed met de auto gereden kan worden en de vele campings die ter plaatse beschikbaar zijn. De winters zijn koud en u kunt dan lekker op de skies staan. De zomer is warm en u kunt dan genieten van de schoonste zee in Europa. Watersporten als surfen en duiken zijn erg populair.

Het land beschikt verder over een schitterende natuur. De kustlijn is erg indrukwekkend met veel rotsen, de vele eilanden maken het interessant om met eigen zeilboten te varen en het binnenland heeft bergen waar u heerlijk kunt wandelen. Met de mooie steden, het lekkere eten en drinken is uw vakantie in KroatiŽ helemaal compleet.

Wij hebben geprobeerd om zoveel mogelijk informatie op te schrijven voor iedereen die naar KroatiŽ op vakantie gaat. Er zullen vast onderwerpen zijn waar u naar op zoek bent en deze niet kunt terugvinden op de site. Hiervoor kunt u een bericht plaatsen op ons forum of via het contactformulier een mailtje sturen zodat we hier alsnog naar op zoek kunnen gaan.