Hoofdpagina

Kenia, een groot land op ongeveer 8 uur vliegen vanaf Nederland. Kenia staat bekend om de mooie en grote wildparken en de dieren die er nog vrij rondlopen en van zeer dichtbij te bezichtigen zijn met de safaribusjes.

Kenia is een arm land en de reizen naar Kenia vanuit Nederland zijn nog altijd redelijk hoog geprijsd. Toch wordt Kenia ieder jaar weer populairder. Wanneer u er een keer geweest bent snapt u ook direct waarom. Zeer vriendelijke mensen, veel te zien en te doen en ter plaatste redelijk goedkoop.

Veel mensen combineren een strandvakantie met een safari. Twee weken is volgens ook wel het minimum om naar dit land te gaan. De stranden bij Mombasa zijn geweldig en zeer de moeite waard om een beetje bij te komen na een vermoeiende safari.

Wij hebben geprobeerd om op deze website een zo duidelijk mogelijk beeld te zetten van Kenia. Heeft u ondanks de informatie die wij hier voor u hebben neergezet toch nog vragen hebben kunt u altijd een mailtje sturen of een bericht achterlaten op het forum.