Hotels

In Hurghada zijn vele hotels te vinden. Het ene hotel is nog vele malen mooier dan het andere hotel. Aangezien de prijzen van vakanties naar Hurghada niet zo verschrikkelijk hoog zijn, is het wel de moeite waard om voordat u uw vakantie boekt even na te gaan of het hotel van uw keuze ook daadwerkelijk aan uw eisen zal voldoen. De beschrijvingen van de reisgidsen zijn altijd positief, anders zullen er natuurlijk nooit reizen worden geboekt. Wij hebben echter voor een andere oplossing gekozen:

In samenwerking met de website Hotel-Review.nl kunt u informatie over veel hotels terugvinden. We praten over algemene informatie van de hotels zoals deze in de brochures staan. Verder staan er vrijwel altijd foto's bij en is er de mogelijkheid om ervaringen te plaatsen en te lezen. Vooral dit laatste zorgt ervoor dat u een duidelijk beeld krijgt van wat andere reizigers voor u van dit hotel vinden / vonden.

Links in het menu hebben wij een aantal hotels neergezet waar u uit kunt kiezen, staat het hotel van uw keuze er niet tussen kunt u onderaan op meer hotels klikken om meer hotels te zien te krijgen.

Succes bij het uitzoeken!