Hard Rock Cafe
Het Hard Rock Cafe in Hurghada ligt aan de Alkora Road in Alnawara Center. Het interieur doet Amerikaans aan, de menukaart ook. Aan de muren hangt een aardige verzameling foto's, kledingstukken en muziekinstrumenten, gesigneerd door de betreffende artiesten. Buiten is een pool-bar, waar je heerlijk in de schaduw kunt zitten. Hardrock Cafe wordt zowel door toeristen als de lokale bevolking bezocht. HRC is van 12:00 tot 03:00 geopend, maar als het druk is, gaan ze rustig een uurtje langer door.

Overdag is het een gezellige plek om te eten. Van heerlijke voorgerechtjes en borrelhapjes, tot uitgebreide diners. Na twaalven begint de DJ met draaien. Zijn voorkeur gaat uit naar pop en dance, afgewisseld met Arabische hits. Niet bepaald geschikt voor de die-hard hardrock fan, maar de meeste gasten vinden het prima. Het personeel doet hard haar best om het de bezoekers naar de zin te maken en dit lukt ze aardig. Wanneer het niet al te druk is, zie je ze regelmatig achter de bar of op de dansvloer dansen.

Buiten, voor de ingang, is een winkel waar HRC mergandising wordt verkocht. Van shirts, tassen, cadeau-artikelen tot de wereldberoemde pins, alles is verkrijgbaar.