Excursies
Wanneer u in Hurghada bent, zit u natuurlijk al in het beroemde en o zo mooie Egypte waar zo ongelooflijk veel te zien is. Egypte is wereldberoemd om pyramides, de oude gebouwen en tempels, de faraos, de woestijnen, snorkeltochten door de schitterende zee en nog veel meer dingen.

Vaak kunt u in de hotels bij de receptie mappen vinden met daarin informatie over Hurghada en excursies die de touroperators voor u kunnen organiseren. Deze kunt u eigenlijk altijd boeken bij de hostess die u informatie geeft over het hotel en omgeving na aankomst, maar ook de rest van uw vakantie uw aanspreekpunt bij problemen is.

De prijzen liggen bij de touroperators over het algemeen redelijk gelijk en de service is uitstekend. U kunt natuurlijk ook uw excursie in bijvoorbeeld een toeristen winkeltje boeken of bij iemand die langs de weg staat en een excursie aan u gaat proberen te verkopen. Deze mensen bieden echt zeer lage prijzen aan. De kwaliteit kan exact hetzelfde zijn als die van de officiële instanties, maar kan ook beduidend minder zijn. Het is aan u om deze keuze te maken. Wij kunnen niet zeggen om één van de twee echt af te raden.