Hoofdpagina

Duitsland is één van de meest populaire vakantielanden voor Nederlanders. Dit is natuurlijk niet zo gek. Duitsland is een schitterend land dat erg veel te bieden heeft voor jong en oud op een relatief korte afstand van ons vandaan.

Met een grote diversiteit van natuur en cultuur is er altijd wel iets te vinden in Duitsland dat bij u past. Wanneer u steden wilt bezoeken heeft Duitsland altijd een paar interessante voor u. Wat dacht u van bijv. Berlijn, Hamburg, Keulen, Bremen en nog vele anderen.

Ook met de natuur bent u niet snel uitgekeken op Duitsland. Een kustlijn in het noorden, bergen in het zuiden en oosten en zeer veel bossen door het land verspreid. Voor fiets en wandelvakanties is Duitsland bij uitstek geschikt. Ook kunt u er in de winter heerlijk op wintersport gaan.

Wij hopen u met deze website een flinke hoeveelheid informatie te kunnen bieden. Natuurlijk is het onmogelijk om alles erop te hebben waar iedereen naar op zoek is. Mochten er bepaalde onderwerpen zijn die u mist, laat het ons dan weten. Wij zullen dan proberen om dit alsnog op de site te plaatsen!