Werken in Dubai

Werken in Dubai en stage lopen in Dubai zijn onderwerpen waar we enorm veel vragen over krijgen. Op dit moment zijn er tussen de 2000 en 3000 Nederlanders die in Dubai wonen en werken. Meestal is dit voor slechts een paar jaar. De meeste expats die hier werken zijn uitgezonden door het bedrijf waar ze in Nederland ook al werkzaam waren. Een aantal Nederlandse bedrijven die redelijk veel Nederlanders in dienst hebben en ook regelmatig vacatures hebben zijn:
- Shell
- KLM
- van Oord
- ABN AMRO
Ga op zoek naar de vacaturepagina of mail ze dat je beschikbaar bent en eventueel wilt gaan werken.

Verder zijn er nog de vacaturesites op internet waar ze mensen in Dubai zoeken voor verscheidene branches. Een paar sites zijn:
- Bayt.com
- Monster Gulf

Stage lopen in Dubai wordt ook met de maand populairder. Dubai is een stad die nooit stil staat. Stage lopen in Dubai zal ook zeer goed voor je ervaring zijn op de arbeidsmarkt en in je sociale leven. Het enigste nadeel is dat je ook nog een plekje moet vinden om stage te lopen. Je kan altijd een mailtje sturen naar de grote internationale hotelketens. Er zitten ruim 250 hotels in Dubai dus er zijn altijd wel vacatures in deze branche. Met name als je vanuit de horeca en hotelschool komt heb je de meeste kansen.

Heel veel succes met het vinden van een baan of een stageplek.