Hoofdpagina

Deze toeristische badplaats is de meest bekende van het Griekse eiland Kreta. Gelegen aan de noordkust van het eiland op ongeveer 25km ten oosten van Iraklion. Wanneer wij tegenwoordig over Chersonissos praten hebben we het over het nieuwe gedeelte aan de kust, terwijl het echte Chersonissos iets verderop in de bergen ligt.

Chersonissos is het feestparadijs van Kreta bij uitstek. In de zomer met name populair bij de vele jongeren die zich aangetrokken voelen door de vele kroegen en discotheken. Afkomstig uit heel Europa genieten zij volop en zullen zij zich redelijk vol gieten met alcohol. Chersonissos is het Salou van Griekenland. Wanneer u een weekje rust zoekt, boek dan vooral geen vakantie naar deze lokatie.

Naast het feestgebeuren zijn er vanuit Chersonissos ook leuke excursies te boeken. Dit hebben wij uitgebreid op deze website beschreven. Samen met de rest van de informatie welke wij hier beschreven hebben hopen we dat u kunt vinden waarnaar u op zoek bent. Veel plezier tijdens uw voorbereidingen!