Hoofdpagina

Bonaire, een paradijselijk eiland midden in de Carribean. Samen met Aruba en Curacao is het een van de ABC-eilanden. De laatste jaren is Bonaire steeds meer populair aan het worden bij toeristen en dit is ook niet zo gek. Het hele jaar door heerst er een lekker klimaat. Met veel zon en een altijd wat wind is het heerlijk vertoeven voor een vakantie.

Bonaire staat bekend om de mooie blauwe zee waardoor het wordt omringd. Vooral voor duikers is het een erg interessante bestemming. Bonaire heeft voor iedere duiker wel iets moois. Ook snorkelen kan erg goed. Al vlak langs de kust kunt u het mooiste onderwaterleven tegen komen.

Naast het water heeft Bonaire ook nog tal van andere mogelijkheden. Wandelen kunt u er erg goed. Leuke plaatsen en bezienswaardigheden zijn er ook volop. De mensen zijn vriendelijk en u kunt gewoon Nederlands praten.

Wij hebben op deze website zo veel mogelijk informatie neergezet waar u als vakantieganger iets aan zou kunnen hebben. Wanneer u nog informatie mist of artikelen vind welke niet kloppen zouden wij dat graag via het contactformulier van u horen.