Gehandicapten

Bangkok bezoeker voor personen die minder valide zijn is redelijk goed te doen. Er zijn hotels die geschikt zijn voor rolstoelen en veel hotels (de betere klasse) hebben ook kamers welke zijn aangepast op rolstoelgebruikers.

De vele moderne winkelcentra zijn vaak ook goed geschikt. Bijna altijd voorzien van liften en mooie gladde vloeren. Het vervoer in Bangkok zal waarschijnlijk de meeste problemen opleveren. De makkelijkste manier is een taxi, hier zult u echter wel alleen of met behulp van iemand anders in moeten kunnen komen. De Thaise bevolking is heel behulpzaam en zal u op zo veel mogelijk manieren proberen te helpen.

De vele bezienswaardigheden kunt u gewoon bezoeken. Op sommige plaatsen zult u trappen en opstapjes tegenkomen welke door een rolstoel niet genomen kunnen worden, dit kan wel eens lastig zijn maar niet onoverkomelijk.

Heel graag horen we ervaringen van personen met een handicap die een bezoek aan Bangkok hebben gebracht. Wij kunnen deze ervaringen plaatsen op deze website zodat anderen er ook van kunnen leren.