Hoofdpagina

Bangkok is de hoofdstad van Thailand. In de stad wonen ruim 8 miljoen geregistreerde mensen, het werkelijke aantal inwoners van de stad ligt op ruim 13 miljoen. De stad is gelegen op de oostelijke oever van de Menam, dit is dichtbij de Golf van Thailand.

Bangkok is een zeer hectische stad. Zodra u met het vliegtuig aankomt en uistapt voelt u eerst de warmte van het land, hierna zal de hectiek u direct opvallen. Het verkeer is meestal één grote chaos. Alles rijdt door elkaar heen, auto's, tuktuks, bussen, taxi's, scootertjes, enz... Toch is Bangkok absoluut een stad die u niet mag missen. De stad heeft zoveel moois te bieden, wat dacht u van de vele bezienswaardigheden, de moderne winkelcentra, de oude drijvende marktjes, heerlijke restaurantjes en een lekker uitgaansleven. Bangkok is één van de meest indrukwekkende steden van Azië, bij een bezoek aan deze stad weet u ook waarom!

Wij hebben ons best gedaan om zoveel mogelijk bruikbare informatie op deze website te zetten. Mocht u nog vragen hebben kunt u deze stellen op het forum of door contact met ons op te nemen via het contactformulier.